середа, 24 січня 2018 р.

Мрії з фантазіями і реальна політика

  Героїчна і ейфорійна українська поляризація типу "перемога-зрада" поступово переповзає до своєї більш буденної, не емоційної, а більш сухої математично-економічної поляризації типу "перемога-руїна". Націоналістичні і не тільки групи громадян раптом помітили Портнова на телеканалі ЗІК і відчули, що в позитивному напрямку в країні нічого не змінилось - руїна. Говорять про реванш регіоналів, про чергову спробу домінування московсько-мафіозної Тимошенко і т. д. Тобто зникає ейфорія майданного героїзму і приходить усвідомлення, що політичний "віз" залишився і нині там, де і був раніше - в руїні міждержавно-мафіозного розкрадання і руйнування України. Мені особисто дивно спостерігати за тими людьми, що думали, що буде інакше і краще, але я тут хочу писати не про своє, а про державне.
  Розкрадачі і руйнатори знають, що об'єкт тривалого насильства не повинен довго перебувати в пригніченому і депресивному стані, тому його потрібно захопити новими надіями і ейфоріями. В давнії грецьких і римських соціумах рабів напували вином. У нас же - воздають славу Амону і зікуратам за те, що до виборів все ближче і ближче, і настає вже мить, коли папірці в урнах "рішуче змінять руїну і зраду на перемогу". От тільки звідки взятись тій перемозі - я особисто уявлення не маю: самі виборці переважно бідні - куди ж їм перемогти багатіїв, світова коньюнктура така, що занепад України вигідний багатьом - вид тих, хто має хоча б моральні зобов'язання по меморандумах, і до тих, хто ненавидить українців всією душею щиро і відверто. Щоб краще зрозуміти те, як про нас мусять потурбуватись інші багаті країни, просто згадайте, наскільки вас особисто турбує доля голодних африканських дітей - то ж бо і воно.
  Є ще група прихильників демократичного диктатора: мовляв, у нас є програма виходу з кризи, ми переможемо на виборах і впровадимо програму і через підтримку народу подолаємо тиск неадекватних лібералів і євромрійників. Але, шановні, багаточисельні неадекватні ліберали і євромрійники разом із таким же чисельним люмпеном і доярками з московського патріархату, щедро проспонсоровані як московською мафією, так і чисельними світовими магнатами, що їм співчувають, будуть вас бороти не після виборів, а до виборів, і ніхто за вас не проголосує, бо у мафії гречки та інших подарунків для виборців значно більше, ніж у вас, а ваших можливих спонсорів разом з вами знищать інформаційно наші "неупереджені" журналісти разом з усіма борцями за демократію і лібералізм. А за маленькі конкретні подарунки наші люди дуже вдячні - проголосують за мафію. Не вірите - можете поглянути рейтинги соцопитувань. Можливо - навіть життя своє віддадуть у боротьбі за чергову демократизацію під таємним, але міцним мафіозним контролем. А руїна - то буде потім; коли в голові ейфорія боротьби за свободу - не до думок про руїну, і горе тому, хто стане проти розгніваного народу.
  Вибір в нас не великий: мафія в нас скрізь, мафія в нас сильна, більше і страшніше - наш народ малосвідомо, але потужно мафію любить. В таких умовах боротись проти мафії сенсу нема, а вихід із кризи - йти з мафією в ЗАГС. Так, вам не засліпло в очах, шановні мої ейфорійні читачі, я пишу саме про це: якщо ви не можете не спати з мафією по кущах і під мостами, то кращим варіантом для вас буде потягнути цю мафію в ЗАГС і на рушник до храму вінчатись, ніж продовжувати ваш вічний блуд, за який вас ніхто у світі поважати не буде. Українці не можуть мафію перемогти, а тому їм краще мафію легалізувати. Легалізовується мафія інституціями зі спільними ознаками: оскільки мафія безсмертна, то і легалізувати її можна схожою спадково-безсмертною інституцією - монархією. Звісно, коли я писав про демократично-монархічний устрій, в якому міра монаршої влади встановлюється демократично на кожних виборах, то я мріяв, що монархічну лінію ми започаткуємо із роду високоморального і немафіозного. Але, панове, ви ж бачите, що ситуація, як то кажуть, не до жиру. 
  Краще синиця в нашій руці, ніж журавель, що пролітає в небі над нашим трупом. І, до того ж, демократично-монархічна система має здатність до саморегуляції. Тобто ми мусимо, з огляду на обставини, твердо і рішуче заявити: Порошенка - в монархи! Головне - що свій колгосп Петро Олексійович нікому не дозволить ображати. А от про демократизацію - тут вже нехай опісля Європа з Америкою покажуть свою стурбованість у всій, як то кажуть, красі і силі.

Тому актуальні лозунги наразі такі:

Мафію - на рушник і під вінець!
Мафію - до ЗАГСу!
Порошенка - в монархи!

Немає коментарів:

Дописати коментар